Poštovani roditelji/skrbnici!

Dječji vrtić Nova Gradiška je od ove godine uključen u projekt „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ koji provodi Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva i CARNET. Uključivanjem u navedeni projekt digitalizirat će se proces upisa te na taj način omogućiti upis djece u dostupne programe odgoja i obrazovanja putem sustava e-Građani.

U skladu s tim, još jednom molimo roditelje koji ove godine žele upisati djecu u dječji vrtić prvi put da, ukoliko nemaju pristup e-Građanima jednom od vjerodajnica, da izvrše prijavu u sustav kako buduću da je to uvjet za pristupanje u sustav e-Upisa za vrtiće u pedagošku 2021./2022.

Za roditelje, čija djeca već pohađaju vrtić, biti će pripremljeni zahtjevi za produženje usluga koje će odgojiteljice podijeliti u skupinama, dakle djeca koja već pohađaju vrtić NE upisuju se ponovno putem sustava e-Građani.

Ovakva vrsta prijave za upise odnosi se na DV „Maslačak“ i „Radost“ u Novoj Gradiški, DV „Matija Gubec“ u Cerniku, DV „Zvončić“ u Novoj Kapeli, DV „Bljesak“ u Okučanima i DV „Vjeverica“ u Starom Petrovom Selu, a ne odnosi se na program predškole i na upis u novi DV „Žabica“ u Dragaliću s obzirom na to da u vremenu prijave u projekt dječji vrtić nije posjedovao Rješenje o početku rada navedenog vrtića. Za roditelje koji svoju djecu žele upisati u DV u Dragaliću biti će objavljen zahtjev za upis u PDF obliku koji će roditelji ispisati, te popuniti i dostaviti sa potrebnim prilozima.

VRIJEME PRIJAVA U KOJEM RODITELJI/SKRBNICI MOGU PODNOSITI ZAHTJEVE ZA UPIS JE OD 25. SVIBNJA DO 3. LIPNJA 2021. GODINE.