Dokumenti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA 2013/2014 GOD.

 


Pravilnik o provedbi postupka bagatelne vrijednosti

 


Procedura ugovornih obveza i plaćanja po računima


Izjava o nepostojanju sukoba interesa


Plan nabave Dječjeg vrtića Nova Gradiška 2015. godine


Procedura o provođenju mjera za naplatu prihoda

 


Arhiva novosti

Ježić Ješko posjetio naše vrtiće u Novoj Gradiški

18.12.2016.

Vrtiće “Radost” i “Maslačak” posjetio je Ježić Ješko koji se družio s oko 120-oro djece kako bi ih podučio o sigurnosti i zaštiti te ih na kraju za trud nagradio slikovnicama. Radovala su se djeca i bojanki, a posebno su bila vesela što su kao poklon dobila drvenog Ježića da ih u vrtiću uvijek podsjeća na nesvakidašnje druženje.

Interaktivnu radionicu naši gosti započeli su prezentacijom slikovnice na kojoj su djeca pokazala veliku razinu znanja, zainteresiranosti i znatiželje te su postavila mnoštvo pitanja o sigurnosnim situacijama i avanturama Ježića Ješka. Više ih se pohvalilo da znaju zašto Ježić ima bodlje te kako i oni umjesto bodlji nose štitnike, kacige, rukavice, pojaseve za spašavanje, narukvice za plivanje kako bi se zaštitili od brojnih mogućih opasnosti.

Djeca su naučila što činiti u trenutku opasnosti i koji telefonski broj mogu nazvati kada se nađu u takvim situacijama, koliko dugo biti za računalima i mobitelima, kako prepoznati znak za struju i što ne smiju dirati… Ježić ih je upozorio i na skliske stepenice, ljuljanje na stolicama i ljuljačkama, štednjak i vruću peglu, kao i na odgovorno ponašanje prema svojim prijateljima i životinjama.

Radionicu je vodila Vanja Glogovac, viša stručna savjetnica u Zavodu za unapređivanje zaštite na radu uz pomoć višeg stručnog savjetnika mr. sig. Nevena Obradovića.

 

 

 

 


ZATVORI